" Πολιτεία που δεν έχει βάση την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο."
Αδαμάντιος Κοραής

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σήμερα η ΕΡΤ, αύριο εμείς – θα το επιτρέψουμε;- Όλοι στην απεργία 13/6

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σήμερα η ΕΡΤ, αύριο εμείς – θα το επιτρέψουμε ;

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ – ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 – 6 – 2013

 ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του Συλλόγου ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 13/6, 9πμ
Στις 11 – 6 – 2013 με πραξικοπηματικό τρόπο, η κυβέρνηση προχώρησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ πετώντας στο δρόμο 2.700 εργαζόμενους!

Η μαύρη οθόνη πάνω στη συχνότητα της ΕΡΤ αναδεικνύει, τόσο σε κυριολεκτικό, όσο και σε συμβολικό επίπεδο, την μαύρη καταχνιά της δολοφονικής επίθεσης πάνω σε όλη την κοινωνία. Αναδεικνύει τη χυδαιότητα και το μίσος των κυβερνώντων απέναντι στους εργαζόμενους και την κοινωνία.

Οι τροϊκανοί απαιτούν, μέχρι τέλος Ιουνίου, χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Η τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), προκειμένου να φανεί συνεπής απέναντι στη στρατηγική των μνημονίων, είναι πρόθυμη να θυσιάσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση υλοποιώντας τις πολιτικές του ΔΝΤ και της ΕΕ για διάλυση του δημόσιου τομέα, διάλυση της δημόσιας παιδείας και δημόσιας υγείας, διάλυση των σταθερών και μόνιμων εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Σήμερα είναι η σειρά της ΕΡΤ. Αύριο η δική μας!

 Το κλείσιμο της ΕΡΤ δε θα περάσει. Μπορούμε να το εμποδίσουμε όλοι και όλες εμείς, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Μπορούμε να το εμποδίσουμε, κατεβαίνοντας τώρα στο δρόμο, στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Να γίνει η ΕΡΤ κέντρο αγώνα όλων των εργαζομένων.  Όλα τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να κάνουν υπόθεση όλων των εργαζομένων τον αγώνα γύρω από τη δημόσια τηλεόραση ώστε να γενικευτεί η σύγκρουση με το ξεδίπλωμα Γενικής Πολιτικής Απεργίας διάρκειας με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης και των πολιτικών ΕΕ- ΔΝΤ.

Συμμετέχουμε μαζικά σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις. 


ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ                                    Β. ΛΑΘΗΡΑ    Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου