" Πολιτεία που δεν έχει βάση την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο."
Αδαμάντιος Κοραής

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012


ΘΕΜΑ: Σχετικά με το Δημ. Σχολείο του Οπίσω Μέρους Κορθίου.

Τις τελευταίες ημέρες ο Σύλλογος μας έγινε μάρτυρας μιας πρωτοφανούς κατάστασης για την εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η δημοτική αρχή μέσα από την παράνομη πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο μονοθέσιο Δημ. Σχολείο Οπίσω Μέρους Κορθίου.

Διατηρώντας κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητα των στοιχείων που βγήκαν στο φως, ο  Σύλλογος μας καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή παρέμβασης στο χώρο της εκπαίδευσης που γίνεται με αδιαφανή τρόπο και με ίδιον συμφέρον. Οι υποψίες αυτές βαραίνουν ακόμη περισσότερο την εκπαιδευτική μας κοινότητα η οποία ήδη έχει πληγεί από τις περικοπές των μισθών μας και τις μειώσεις διορισμών και δημιουργούν ένα κλίμα καχυποψίας, αναξιοπιστίας και φόβου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας ως προς το ότι δεν είχαμε ενημέρωση σχετικά με όλη αυτή την κατάσταση, και ζητούμε ακόμη και εκ των υστέρων μια απάντηση από την δημοτική αρχή σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η φερόμενη πρόσληψη της εκπαιδευτικού.                                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΣ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ                                                           Χ.ΤΕΛΙΟΥ                                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου