" Πολιτεία που δεν έχει βάση την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο."
Αδαμάντιος Κοραής

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΔΟΕ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Απόφαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ
·         Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ΔΟΕ-ΟΛΜΕ Πέμπτη 13/1/2011 ώρα 12.30΄ στα Προπύλαια
·         Παράσταση διαμαρτυρίας Παρασκευή 14-1-2011, στις περιφερειακές Δ/νσεις

Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. της ΔΟΕ, σε συνεργασία με την ΟΛΜΕ διοργανώνει Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 13 Γενάρη στην Αθήνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα. Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων αλλά και τη δυνατότητα να γίνουν συλλαλητήρια και σε άλλες πόλεις με ευθύνη των τοπικών Συλλόγων κηρύσσουμε  δίωρη στάση εργασίας, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες του κάθε συναδέλφου, για τον πρωινό κύκλο και τις δύο πρώτες του απογευματινού. Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα γίνει στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια.
Επίσης, το Δ.Σ. της ΔΟΕ διοργανώνει σε συνεργασία με την ΟΛΜΕ και τους τοπικούς Συλλόγους παραστάσεις διαμαρτυρίας ενάντια στις επιχειρούμενες συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων την Παρασκευή 14 Γενάρη στις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης όλης της χώρας. Η σχετική παράσταση στην Περιφέρεια Αττικής θα γίνει στη 13.00΄.
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων κηρύσσoυμε δίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 14/1/2011 τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες του κάθε συναδέλφου, για τον πρωινό κύκλο και τις δύο πρώτες του απογευματινού.
·            Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. των Συλλόγων του Λεκανοπεδίου να είναι όλα παρόντα στην περιφερειακή Δ/νση Αθήνας την Παρασκευή 14/0/2011 στις 13.00΄
·            Καλούμε τα Δ.Σ. των τοπικών Συλλόγων να οργανώσουν αντίστοιχες παραστάσεις σε όλες τις Περιφέρειες (ή όπου αυτό δεν είναι δυνατόν στις Δ/νσεις Εκπ/σης), σε συνεργασία με τις τοπικές ΕΛΜΕ, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων.
 Για το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας


Μπράτης Δημήτρης                                              Οικονόμου Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου