" Πολιτεία που δεν έχει βάση την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο."
Αδαμάντιος Κοραής

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013


ΘΕΜΑ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Η έναρξη της καινούργιας χρονιάς βρίσκει τον χώρο της παιδείας στο στόχαστρο της κυβερνητικής-μνημονιακής πολιτικής με χιλιάδες διαθεσιμότητες-απολύσεις, υποχρεωτικές μετακινήσεις-μετατάξεις, συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων και καταργήσεις ολόκληρων μονάδων και τομέων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Η επίθεση κατά των εκπαιδευτικών, καθώς και η αποδιοργάνωση και διάλυση του δημόσιου σχολείου καθιστά απόλυτη ανάγκη την απάντηση του κλάδου και την οργάνωση της περαιτέρω δράσης μας.
Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, με τελική απόπειρα πραγματοποίησής της  την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο και ώρα.
Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία δεδομένου ότι μόνο με απαρτία θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε έγκυρο ψήφισμα που θα επηρεάσει τις εξελίξεις.
Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να καλέσει σε κύκλο έκτακτων ΓΣ μέχρι την Τρίτη 10/9 και σε ολομέλεια προέδρων την Πέμπτη 12/9 με θέμα «αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης». Σε περίπτωση που δεν το πράξει, ο Σύλλογός μας σε συντονισμό με άλλους Συλλόγους ενεργοποιεί τον κανονισμό της ολομέλειας προέδρων που προβλέπει ότι το 1/6 των Συλλόγων δικαιούται να καλέσει ολομέλεια.

                                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σ.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ                                                                                               Β.ΛΑΘΗΡΑ             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου